woensdag, juni 7, 2023
HomeDogecoin NieuwsWordt Dogecoin officieel betaalmiddel bij Twitter na overname Elon Musk?

Wordt Dogecoin officieel betaalmiddel bij Twitter na overname Elon Musk?

De Dogecoin koers is de afgelopen week meer dan 150 procent gestegen. Dat de rijkste man ter wereld, Elon Musk, iets te maken heeft met de plotselinge koersstijging zal dan ook geen verrassing zijn. Dogecoin is namelijk de favoriete crypto van meneer Musk.

Elon Musk neemt Twitter officieel over

Elon Musk was al een tijdje bezige met de overname van het social media platform Twitter. Voor een slordig bedrag van maar liefst 44 miljard dollar is Elon Musk nu dan ook officieel de nieuwe eigenaar van Twitter.

Het eerste wat Elon Musk heeft gedaan na de overname van Twitter, is de huidige CEO en FEO ontslaan. Volgens Elon Musk is Twitter nu dan ook vrij als een vogel. Hij wilt de mensheid helpen door hen onder andere vrijheid te bieden.

Dogecoin is al officieel betaalmiddel bij bedrijven Elon Musk

Elon Musk schuift het niet onder stoelen of banken, hij is fan van Dogecoin. Volgens hem zou het zelfs beter functioneren dan bijvoorbeeld Bitcoin of Ethereum. Bij bedrijven van Musk, zoals Tesla en SpaceX, kun je zelfs al betalen met Dogecoin.

Wordt Dogecoin het officiele betaalmiddel bij Twitter?

Geruchten gaan nu dat Elon Musk Dogecoin als officieel betaalmiddel op Twitter wilt gebruiken. Momenteel gaat er veel spam op twitter rond. Volgens Musk zou Dogecoin de oplossing zijn om dit tegen te gaan. Hij wilt namelijk dat Twitter op de blockchain geplaatst wordt.

Gebruikers van Twitter moeten dan een heel klein bedrag per tweet betalen. Dit zou dan met Dogecoin betaald dienen te worden. Denk hierbij aan 0,1 Dogecoin per tweet. Ook zouden mensen die hun centen verdienen met Twitter, denk hierbij bijvoorbeeld aan influencers, worden uitbetaald met Dogecoin.

Het klinkt allemaal als muziek in onze oren. Zoals we al zeiden, het zijn momenteel nog geruchten. Zoals we nu al weten, is Elon Musk zeker iemand die ons blijft verrassen en zijn we erg benieuwd naar wat nog gaat komen.

Inhoudsopgave

RELATED ARTICLES

Crypto Kopen

Most Popular