woensdag, juni 7, 2023
HomeLaatste Crypto NieuwsSolana ondergang mogelijk na vrijgave 80 miljoen SOL tokens

Solana ondergang mogelijk na vrijgave 80 miljoen SOL tokens

Solana is een van de zwaarst getroffen crypto van het FTX drama. Eerder konden we al zien dat Solana de meest gedaalde crypto was. In één week tijd daalde de waarde van SOL met meer dan 50 procent. Dit heeft ermee te maken dat Solana en FTX nauwe samenwerkingen hadden. Na de ondergang van FTX, is het nu de vraag of Solana het hoofd boven water kan houden.

80 miljoen Solana uit staking contracten worden vrij gegeven

Alsof het nog niet erg genoeg is. Nu blijkt dat er ook nog 80 miljoen Solana tokens vrijgegeven zullen worden die afkomstig zijn uit staking contracten. De kans dat de prijs nog meer zal zakken in dus aanzienlijk. Het scheelt wel dat de tokens niet in één keer zullen worden vrij gegeven. Grote beleggers, de zogenaamde whales, zullen het waarschijnlijk verdelen over verschillende exchanges.

Is Solana nog te redden?

Dat is natuurlijk de grote vraag en het is te vroeg om hierop antwoord te kunnen geven. Uiteraard zit er wel een angst bij Solana beleggers, vooral nu er nog 80 miljoen SOL-tokens de markt op zullen komen. Solana is ook al de grootste verliezer van de top 100 beste crypto-lijsten. De crypto markt staat momenteel sowieso op een laag pitje, dus zal een herstel voor Solana nog moeilijker worden. Bovendien is de exacte schade van het FTX drama ook nog niet bekend.

Mocht Solana er bovenop komen, zal er wel een tijdje over gaan. De afgelopen 24 uur is Solana bijna 3 procent gedaald.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BinanceBinance
300+ Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app

Ga naar crypto kopen België of naar Bitcoin kopen België voor meer informatie over het kopen van bitcoins en andere cryptocurrency.

Inhoudsopgave

RELATED ARTICLES

Crypto Kopen

Most Popular