maandag, maart 20, 2023
HomeEthereum NieuwsRipple VS SEC Rechtszaak - Overwinning voor XRP in zicht?

Ripple VS SEC Rechtszaak – Overwinning voor XRP in zicht?

De rechtszaak tussen Ripple en SEC loopt inmiddels al meer dan een anderhalf jaar. Is het einde dan eindelijk in zicht? Eerder konden we al zien dat de koers van XRP aan het stijgen is. Dit had deels te maken met goede vooruitzichten voor Ripple in de rechtszaak tegen de Securities and Exchange Commission (SEC), oftewel de Amerikaanse waakhond van de beurs. Grote investeerders zijn positief en hopen op een positieve uitkomst voor XRP. Hierdoor durven zij ook weer te investeren in XRP en dat zien we aan de koersstijging.

Ethereum is geen effect

In 2018 hield de voormalig directeur van de Division of corporation Finance een kritische toespraak op de Yahoo market Summit. Hierin gaf hij aan dat Ethereum geen security token was, dit gaf indirect aan dat XRP ook geen security token was. Ripple is al een langere tijd opzoek naar documenten over deze toespraak maar de SEC deed er alles aan om het tegen te houden.

Rechter laat Ripple documenten inzien

Na een lange juridische strijd heeft een rechter besloten alles moet worden vrijgegeven. Ripple heeft nu ook eindelijk documenten en e-mails van de SEC over de toespraak van Hinman ontvangen. Op dit moment zijn alle documenten nog wel vertrouwelijk. Ondanks dat is Stuart Alderoty, General Counsel van Ripple, positief en blij dat ze al die tijd hebben gestreden om de documenten te krijgen.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BinanceBinance
300+ Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app

Ga naar crypto kopen België of naar Bitcoin kopen België voor meer informatie over het kopen van bitcoins en andere cryptocurrency.

Inhoudsopgave

RELATED ARTICLES

Crypto Kopen

Most Popular