woensdag, juni 7, 2023
HomeLaatste Crypto NieuwsMorgen is de release datum van Shiba Eternity en dit is hoe...

Morgen is de release datum van Shiba Eternity en dit is hoe je het kunt downloaden

Eindelijk is het dan bijna zover! De releasedatum van het door de makers van Shiba Inu ontwikkelde spel, genaamd Shiba Eternity, gaat wereldwijd released worden. Shiba Eternity is een van de langsverwachte release van het Shiba Inu team. Op 19 september 2022 werd het spel al in Australië uitgebracht.

Wereldwijde “download-dag”

De hoofdontwikkelaar van Shiba, genaamd Shytoshi Kusama, had eerder al aangegeven dat het Shiba Inu team van plan is om een officiële “download dag” te houden. Oorspronkelijk zou dit op zaterdag 1 oktober zijn. Later werd bekend gemaakt dat ze de datum hebben verschoven naar donderdag 6 oktober. Ook bevestigde Shytoshi dat het burnen van Shiba Inu tokens goed zou zijn voor 5% van de inkomsten van het spel Shiba Eternity.

Het spel zelf

Hieronder kun je alvast een voorproefje van het spel Shiba Eternity zien. Het is een spel met kaarten en Japanse vechtsporten. De spelers krijgen hun eigen Shiboshi, een virtuele hondenkrijger die ze moeten beschermen.

Shiba Eternity Gameplay

Dit is hoe je het kunt downloaden

Zover het Shiba Inu team bekend heeft gemaakt, is het spel Shiba Eternity vanaf 6 oktober te downloaden. Je kunt het downloaden via de Google Play Store en via de Apple store. Shytoshi en het Shiba Inu team zijn optimistisch over het spel. Ze hopen dat het spel uiteindelijk de 1 miljoen downloads zal overschrijden. Het zal volgens hen een van de succesvolste releases van Shiba worden.

Inhoudsopgave

RELATED ARTICLES

Crypto Kopen

Most Popular