woensdag, juni 7, 2023
HomeLaatste Crypto NieuwsDit is waarom de koers van XRP 65% gestegen is in de...

Dit is waarom de koers van XRP 65% gestegen is in de afgelopen 7 dagen

Ripple (XRP) is vandaag met 30% gestegen en deed het beter dan Bitcoin, Ethereum en andere crypto op de markt. In de afgelopen 7 dagen is de Ripple euro koers zelfs met bijna 65% gestegen. Wat is er aan de hand?

Toegenomen optimisme bij handelaren

Beleggers zijn bereid om het risico te nemen en weer XRP te kopen. Het risico loonde, want Ripple stond in het groen, terwijl andere crypto in het rood stonden. De ontwikkeling zorgde ervoor dat de prijs uitbrak en in September Bullish bleef.

Ripple VS SEC Rechtzaak

Daarnaast melden berichten dat de Ripple VS SEC rechtzaak in het voordeel van Ripple verloopt. Dit heeft bijgedragen aan het toegenomen vertrouwen onder de beleggers. Zowel Ripple als SEC hebben de rechter gevraagd hun lopende rechtzaak te schikken en snel een uitspraak te doen.

Toenemende interacties bij de whales zorgen voor prijsstijging XRP

De grootste XRP bezitters, ook wel “whales” genoemd, hebben ook weer vertrouwen in XRP en zijn all-in gegaan. Onlangs bracht een anonieme whale nog 30 miljoen XRP ter waarde van 12,5 miljoen dollar over naar crypto-exchange Bitso.

Een andere whale verplaatste 261 miljoen XRP, waardoor de prijs steeg. Het lijkt erop dat whales weer durven te investeren en het gevoel hebben dat de rechtzaak tegen XRP voorbij is.

Inhoudsopgave

RELATED ARTICLES

Crypto Kopen

Most Popular