maandag, maart 20, 2023
HomeBitcoin Nieuws5-sterren hotel met privé strand in Dubai accepteert Shiba Inu tokens als...

5-sterren hotel met privé strand in Dubai accepteert Shiba Inu tokens als officieel betaalmiddel

Cryptocurrency’s worden steeds populairder. Bijna elke volksmond heeft het erover en je moet bijna onder een steen geleefd hebben om er nog nooit over gehoord te hebben. Hoewel je in Nederland en België cryptocurrency nog geen officieel betaalmiddel is, lopen de Arabieren een stukje voor.

Er is namelijk een 5 sterrenhotel met privé strand in Dubai, waar je nu dus gewoon met je Shiba Inu tokens kunt betalen. Het gaat hier om het welbekende W-hotel.

Shiba Inu al bruikbaar als officieel betaalmiddel in auto industrie

Het vijf-sterrenhotel in Dubai is uiteraard niet de enige plaats waar je met cryptocurrency kunt betalen. De rijkste man ter wereld, Elon Musk, heeft er namelijk al voor gezorgd dat je ook een nieuwe auto met crypto kunt kopen. Nu kun je bijvoorbeeld al een Tesla kopen met Bitcoin, Dogecoin of Shiba Inu.

De droom van Musk om crypto als betaalmiddel te gebruiken is ook al uitgebreid. In april dit jaar werd er bijvoorbeeld al bekend gemaakt dat je bij een Amerikaans autobedrijf ook een Porsche kunt kopen met crypto. Dit zijn dan ook dezelfde crypto die werden geaccepteerd door Tesla, namelijk Bitcoin, Dogecoin en Shiba Inu.

Crypto als officieel betaalmiddel in auto industrie
RELATED ARTICLES

Crypto Kopen

Most Popular